Homepage  Te Boek  Chris Huinder 2014

De verloren jaren van Martin McGrew - Chris Huinder

Chris Huinder - De Verloren Jaren 3
Chris Huinders - De verloren jaren 4

De verloren jaren
van Martin McGrew

John Derks, 57 jaar, ontvangt uit AustraliŽ het nieuws dat zijn moeder is gestorven. Aanvankelijk reageert John onverschillig. Hij heeft zijn moeder nooit gekend, heeft niet eens een foto van haar. Contact met zijn hertrouwde vader heeft hij nauwelijks. Wat kunnen die ouders hem schelen? Hij is immers zonder hen ťn op eigen kracht de trotse eigenaar van een vertaalbureau geworden.

Het bericht begint toch aan hem te knagen als hij stukje bij beetje meer over zijn moeder te horen krijgt. Na lang aarzelen gaat hij op onderzoek uit, wat resulteert in een wereldwijde zoektocht. Zo ontdekt hij details over de vlucht van zijn vader in de Tweede Wereldoorlog en diens veel te snelle huwelijk met een bloedmooie Schotse. Hun verblijf in IndonesiŽ, waar John wordt geboren, loopt uit op een drama. Was zijn moeder daar schuldig aan, zoals zijn vader beweert?

De zoektocht roept bij John ook pijnlijke herinneringen op aan het kindertehuis waar hij is opgegroeid en confronteert hem met hartverscheurende vragen. Heeft de mislukte relatie met zijn grote jeugdliefde Petra met zijn verleden te maken? Kan hij ondanks alles nog liefhebben?
 

Auteur Chris Huinder
Soort Met illustraties
Taal Nederlands
Afmetingen 14x21,5 cm.
Paperback
ISBN 978 94 917 7356 3

NB: In 2016 is de uitgave overgenomen door uitgeverij De Palmslag

Website / Contact met Chris Huinder

De verloren jaren van Martin McGrew © Chris Huinder

Homepage  Te Boek  Chris Huinder 2014