Homepage  Te Boek  Bettina Drion 2008

Een doodgewone week - Bettina Drion

Bettina Drion - Een doodgewone week 4

Een doodgewone week

Een roman over het spanningsveld tussen ambitie en moederschap

Deze indringende roman beschrijft het ironische en ontroerende verhaal over een week uit het leven van de ambitieuze dertiger Cecile en haar bijna vierjarige dochtertje Kelly, een aanhankelijk en gevoelig meisje.

Door een verzwegen gebeurtenis in het verleden heeft Cecile een goede baan kunnen bemachtigen bij een groot concern in Amsterdam. Hierdoor is zij in staat het leven te leiden waar zij altijd van gedroomd had. Als Johan in haar leven verschijnt en zij binnen korte tijd samen een dochtertje krijgen, is Cecile dan ook vast van plan haar oude leventje voort te zetten. En waarom ook niet? De vrouw van tegenwoordig is geëmancipeerd en financieel onafhankelijk; daar staan immers alle vrouwenbladen vol van.
Op een dag krijgt Cecile het angstige vermoeden dat haar geheim uitkomt, juist in een periode dat zij op het punt staat promotie te maken en een groter huis op het oog heeft. Zij beseft hoe belangrijk haar carričre voor haar is en gaat tot het uiterste om die te redden. Maar ten koste van wat?
Een doodgewone week gaat over de angst om er niet bij te horen en de gevolgen die geheimen kunnen hebben op je dagelijks functioneren. Drion schrijft vlot en relativerend over ambitie, materialisme, verlangen en moederschap. Een spannende roman die je laat nadenken over de keuzes die je in je leven maakt.

Zie ook de pagina over Een doodgewone week op de website van uitgeverij Lemmens

Auteur Drion, Bettina
Uitgever Lemmens
ISBN978-90-77490-27-3
Release 06-04-2008
Prijs NL€ 17,95
Prijs BE€ 17,95

Bettina Drion - Een doodgewone week
Bettina Drion - Een doodgewone week 2

Meer weten over Bettina?
Bezoek www.bettinadrion.nl

Een doodgewone week © Bettina Drion

Homepage  Te Boek  Bettina Drion 2008