Homepage  Te Boek  Johan Poel 2004

De regen of de drup - Johan Poel

Aan : uitgeverij Servo,
t.a.v. Maud Diemer

Beste Maud Diemer,

Een paar weken geleden was ik aanwezig bij de presentatie van De Regen Of De Drup van Johan Poel in Barendrecht.
Daar beloofde ik aandacht te zullen besteden aan het debuut van Johan
op de site van Woordenstroom (waar Johan ooit met `De winterschilder´ een ronde op zijn naam schreef van van onze schrijfwedstrijd).

Binnenkort zal de site van Woordenstroom ververst worden. Ik heb zelf al enkele foto's genomen in Barendrecht, maar meer foto's en info over Johan en De Drup zijn welkom. Een vriendelijke groet,

Peter / Woordenstroom.Beste Peter,

Maud Diemer heeft me je onderstaande mail doorgestuurd. Daar zij zelf geen foto's heeft gemaakt stuur ik je in de bijlage er een paar van mijzelf. Voor wat de gegevens over mezelf betreft verwijs ik naar de achterkant van het boekje. Wat wellicht nog leuk is om te vermelden is dat Servo toestemming heeft gegeven om de foto voor de voorkant samen met een bevriende fotograaf te maken. En dat er ongeveer 40 kilo steentjes voor nodig waren voordat de juiste druppel op de juiste plek op de foto kon worden gezet. Ik denk dat wanneer ze daar ooit gaan kanoen de kano vastloopt... Ook is het misschien aardig te vermelden dat ze thuis niet snappen waar ik mee bezig ben en een hele avond kan sleutelen aan een paar zinnen. Zo snapt mijn vrouw niet dat na 3 jaar wel de verhalenbundel klaar is, maar het handdoekenrekje in de badkamer nog steeds niet is opgehangen.

Ik hoop dat je hier wat mee kunt!
(Er heeft een uitgebreid - 6 kolommen breed- artikel in het rotterdams dagblad gestaan, maar het gaat een beetje ver om dat allemaal te herhalen. Wellicht kan je op de site van het RD kijken voor de volledige tekst. Of anders bij Google 'Johan Poel' intypen. Geeft een paar links, o.a. naar het RD)

groet, Johan

Johan Poel - De regen of de drup
Johan Poel - De regen of de drup 2
Johan Poel - De regen of de drup 3

De regen of de drup © Johan Poel

Homepage  Te Boek  Johan Poel 2004