Homepage  Te Boek  Nienke Pool 2016

Falco - Nienke Pool

Nienke Pool - Falco

Falco

‘Een Stympha, dat is toch een moordvogel met ijzeren klauwen en een vlijmscherpe snavel waarmee hij je ogen uitkrast?’
‘Ik noem hem vriend,’ antwoordt Falco, ‘hoe zal ik jou noemen?’

 

Na de Melt Down geldt het recht van de sterkste in Concordia. Het recht van de Alkeiden. Rovend trekken zij door het land en stelen de dierbare Stympha’s van het Vogelvolk. Tijdens zijn zoektocht naar de vogels beleeft Falco spannende avonturen en ontmoet hij nieuwe vrienden. Pas als hij samenwerkt, kan hij de vijand verslaan. En dan merkt hij dat de vijand veel gevaarlijker is dan hij aanvankelijk dacht…
Falco en de gestolen Stympha’s is een YA fantasy verhaal dat losjes is gebaseerd op de mythe van Herakles en zijn gevecht tegen de Stymphalische Moordvogels uit de Moerassen van het Oosten. Falco en de gestolen Stympha’s is een verhaal over vriendschap, moed en het ontdekken van nieuwe werelden.
 

Nienke Pool – Falco
Uitgeverij Godijn Publishing € 19,95 / 411 pagina’s
ISBN 978-94-92115-18-8
www.godijnpublisching.nl

Nienke Pool

Over de Auteur

Nienke Pool begon met schrijven nadat zij op 10cm hoge hakken weinig flatteus een trap afdenderde. Zittend op een stoel liet ze haar fantasie de vrije loop. Sindsdien zijn er ruim zestig van haar korte verhalen, columns en artikelen geplaatst in verhalenbundels, literaire magazines en jaarboeken. Haar korte verhalen wonnen verschillende prijzen en hebben hun weg naar België, Polen en de VS gevonden.

Nienke Pool op Facebook
Nineke Pool op Twitter
Nienke Pool op LinkedIn

Falco - Nienke Pool

Homepage  Te Boek  Nienke Pool 2016